Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:26

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κέρκυρα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου στην Κέρκυρα, έκοψε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δρ Δημήτρης Κατσαρός, παρουσία  του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργου Μαχειμάρη, του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Στέφανου Πενηντάρχου Πουλημένου, του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, Βασίλη Χειμαριώτη, του Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι, Νικολάου Παπαθεοδώρου, προϊσταμένων και υπαλλήλων όλων των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Κατσαρός αναφέρθηκε στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έρχονται για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση το νέο έτος, με την ενίσχυση του ρόλου του κρατικού φορέα και τη συμβολή του στην εξωστρέφεια και τις καινοτόμες πρακτικές στη δημόσια διοίκηση.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών για τη συνέπειά τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν, και τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.