Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 14:39

Διαδικτυακό Συνέδριο και Διαδικτυακή Έκθεση Φωτογραφίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος BLUECOAST (INTERREG IPA CBC «Ελλάδα - Αλβανία 2014 - 2020»)

Η Διεύθυνση Υδάτων Ιονίου και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου σας προσκαλούν να συμμετάσχετε:

  • στο διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Γαλάζια Ανάπτυξη - Νέες προοπτικές και τάσεις» στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00.
  • στην ανοιχτή ψηφιακή φωτογραφική έκθεση με θέμα «BLUE CULTURE: Coastal heritage- Myth-marine Life-Endless Blueμε την αποστολή φωτογραφιών έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν σε ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ.

Το διαδικτυακό συνέδριο και η ψηφιακή φωτογραφική έκθεση θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου «Κλιματικά Έξυπνες Παράκτιες Πρακτικές για τη Γαλάζια Διακυβέρνηση» (BlueCoast) , το οποίο χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg IPA CBC «Ελλάδα - Αλβανία 2014 - 2020».

Στόχος του έργου είναι να συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου διατήρησης των ενδιαιτημάτων της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής καθώς και να αναπτύξει ένα διεθνικό δίκτυο συνεργασίας σε επιστημονικό, κυβερνητικό και κοινωνικό επίπεδο στο πλαίσιο της γαλάζιας ανάπτυξης και των πολιτικών της ΕΕ.

Για να εγγραφείτε στο διαδικτυακό συνέδριο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα google: https://forms.gle/NRgXxHg6Ji17XJr9A το συντομότερο δυνατό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για την ψηφιακή έκθεση διατίθενται έντυπα και όροι συμμετοχής πατώντας εδώ, και η υποβολή των φωτογραφιών στο Ε-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.